COVID-19 | ONLINE SHOP: WIJ VERSTUREN NOG STEEDS BESTELLINGEN | WINKEL: ONZE SHOWROOM IS OOK OPEN
200 M² SHOWROOM MET WERKPLAATS
PERSOONLIJK ADVIES
GRATIS BEZORGING VANAF €50
30 DAGEN BEDENKTERMIJN

Het verhaal achter Super73

  • Geplaatst op
  • Door Voltes
Het verhaal achter Super73

Wat is het verhaal achter het merk Super73? Ontdek het in deze blog.

 

Het idee

Super73 is een Amerikaans lifestyle merk uit Zuid-Californië. Het merk is in 2016 opgericht door een groep vrienden welke met het idee kwamen om een nieuw soort e-bike te ontwikkelen welke geïnspireerd is door motors, brommers en mini bikes uit de jaren ’70. Uit deze gedachte is het retro design van de Super73 ontstaan en vervolgens werden de eerste prototypes geproduceerd in Tustin, Orange Country. Deze prototypes vielen goed in de smaak bij de mensen waarna er besloten werd om over te gaan op volledige productie. Om deze productie op te schalen is er gekozen om via Kickstarter.com geld in te zamelen. Het doel was om $25.000 in te zamelen maar door het grote succes werd er ruim $441.461 opgehaald.

 

Het eerste model van Super73

 

Influencers

Vervolgens heeft Super73 flink ingezet op het gebruik van influencers om hun product in de markt te zetten. Zo hebben ze de wereldberoemde vloggers Casey Neistat en Jesse Wellens aan zich weten te binden. Deze 2 vloggers hebben bij elkaar ruim 21 miljoen volgers op hun Youtube kanaal waardoor Super73 een zeer groot bereik kreeg. Casey en Jesse maken veelvuldig gebruik van hun Super73 E-Bike waardoor deze veel terug komt in hun vlogs. Op deze manier raakte het grote publiek bekend met het merk Super73 en zijn unieke looks. Vervolgens zijn er vele andere beroemdheden zoals Will Smith en Post Malone te zien met hun Super73 bike. Hierdoor heeft het merk nog meer aandacht gekregen en is het flink gegroeid.

 

Casey Neitstat op een Super 73 bike

Casey Neitstat

 

Jesse Wellens op een Super 73 bike

Jesse Wellens

 

Internationale groei

Doordat Super73 in Amerika zo snel is gegroeid en wereldwijd bekend werd groeide de vraag naar de e-bike vanuit andere landen in de wereld. Hierdoor heeft Super73 in 2018 besloten om wereldwijd te gaan uitbreiden via exclusieve distributeurs. Ook vanuit Nederland groeide de vraag naar deze vette e-bike en zodoende is Super73 met Voltes overeengekomen dat wij een officiële dealer en onderhoudspartner zijn. Door onze expertise op het gebied van e-mobility producten, het onderhoud en reparatie daarvan zijn wij voor Super73 de ideale partner in Nederland.

Daarnaast is Nederland ook het land van de fietsen en ondertussen steeds meer van de e-bikes. Met onze kilometerslange fietspaden zijn wij bij uitstek het meest ideale land om optimaal van de Super73 te kunnen genieten. Je hebt geen helmplicht, rijbewijs of kentekenregistratie nodig waardoor iedereen op deze e-bike mag rijden. De Super73 is een genot om op te rijden en dat komt door de krachtige elektrisch aangedreven motor welke ervoor zorgt dat je binnen enkele seconden op de snelheid van 25 km/u zit. Verder is de e-bike uitgerust met all-terrain banden waardoor je letterlijk op alle terreinen kunt rijden waaronder het strand, grasvelden, bossen en wegen. Het rijden op deze e-bike kenmerkt zich dan ook door vrijheid, avontuur & fun. Wil je een proefrit maken op een Super73 E-Bike? Kom dan bij ons langs voor een gratis proefrit.

 

 

Bekijk ons complete assortiment van Super73.

 

200 M² SHOWROOM MET WERKPLAATS
PERSOONLIJK ADVIES
GRATIS BEZORGING VANAF €50
30 DAGEN BEDENKTERMIJN