COVID-19 | ONLINE SHOP: WIJ VERSTUREN NOG STEEDS BESTELLINGEN | WINKEL: ONZE SHOWROOM IS OOK OPEN
200 M² SHOWROOM MET WERKPLAATS
PERSOONLIJK ADVIES
GRATIS BEZORGING VANAF €50
30 DAGEN BEDENKTERMIJN

Hoverboard reparatie

  • Geplaatst op
  • Door Voltes
Hoverboard reparatie

Lees hier alles over een hoverboard reparatie

Is jou hoverboard defect of vertoont deze mankementen en wil je deze laten repareren? Dan ben je bij Voltes aan het juiste adres. Wij zijn de specialist op het gebied van hoverboard reparatie. Wij hebben een team van technische experts welke zijn opgeleid om alle soorten hoverboard reparaties uit te voeren. Daarnaast kunnen wij ook alle soorten hoverboards repareren. Het maakt dus niet uit welk merk of model hoverboard je hebt. Wij hebben alle onderdelen van het hoverboard op voorraad waardoor we direct en snel je hoverboard kunnen repareren.

 

Kosten hoverboard reparatie

Er zijn veel verschillende soorten hoverboard defecten. De meest voorkomende hoverboard problemen zijn dat het moederbord of de accu defect is. Daarnaast komt het ook regelmatig voor dat het sensorbord of frame stuk is. Wij maken bij reparatie enkel gebruik van originele en hoogwaardige kwaliteitsonderdelen. Hierdoor ben je ervan verzekerd dat je hoverboard niet na enkele weken weer defect is maar juist jarenlang mee zal gaan.

De kosten voor een hoverboard reparatie hangen af van wat er defect is. Vaak kunnen wij aan de hand van een probleemomschrijving of video van het hoverboard al aangeven wat er defect is. Hierdoor kunnen we vaak van te voren al een prijsopgave doen voor het laten repareren van je hoverboard. Hieronder staat een prijslijst met enkele voorbeelden van hoverboard reparaties. De vermelde prijzen zijn inclusief montage.

Accu vervangen €80
Compleet moederbordssyteem vervangen €80
Moederbord vervangen €65
Sensorbord vervangen €35
Wiel vervangen €50
Oplaadpoort vervangen €20
Aan/uit knop vervangen €20
Frame vervangen €55
Kappenset vervangen €65
Ledlampjes vervangen €15
Indicator lampjes vervangen €15

Uiteraard doen we nog veel meer soorten reparaties, neem hiervoor contact met ons op. Voor de reparatie van je hoverboard kun je bij ons langskomen of je kunt het hoverboard naar ons opsturen.

 

Langskomen voor reparatie

Wanneer je wilt langskomen voor een hoverboard reparatie is het belangrijk dat je een afspraak maakt. Dan kunnen we de tijd die nodig is voor de reparatie inplannen en kan de reparateur je direct helpen als je langskomt. De gemiddelde reparatietijd van een hoverboard is ongeveer 30 minuten. Je kunt ter plekke wachten op de reparatie maar je mag het hoverboard natuurlijk ook achterlaten om deze op een later moment weer op te halen.

 

Opsturen voor reparatie

Het is ook mogelijk om je hoverboard ter reparatie op te sturen naar ons. Dit is ideaal wanneer je niet in de buurt woont of geen tijd hebt om langs te komen. Het heen en retoursturen van je hoverboard is gratis bij reparatie. Je ontvangt van ons een verzendlabel welke je kunt gebruiken om het hoverboard kosteloos naar ons op te sturen. Na reparatie zullen wij het hoverboard ook weer kosteloos naar je terugsturen. Wanneer je besluit om het hoverboard achteraf niet te laten repareren betaal je enkel €12 totaal voor het heen en retour sturen, wij rekenen dus geen onderzoekskosten.

 

Aanmelden hoverboard reparatie

Voor een snelle en correcte aanmelding heeft een reparatieaanmelding via Whatsapp met een filmpje van het probleem onze voorkeur. Op deze manier hebben we een beeld bij het probleem en kunnen we zien in welke richting het probleem zit. Meestal kunnen we aan de hand hiervan ook al een prijsopgave geven.

Optie 1) Aanmelden via Whatsapp: Stuur ons via Whatsapp een filmpje van het probleem zodat we je snel kunnen helpen en gelijk kunnen zien in welke richting het probleem zit. Onze Whatsapp is 0682050161

Optie 2) Aanmelden via contactformulier: Vul het volledige contactformulier in op de klantenservice pagina, klik hier. Zorg voor een duidelijke omschrijving van het probleem. Na aanmelding zullen wij contact met je opnemen voor verdere afspraken.

Optie 3) Aanmelden via telefoon: Neem contact met ons op via 0682050161

 

200 M² SHOWROOM MET WERKPLAATS
PERSOONLIJK ADVIES
GRATIS BEZORGING VANAF €50
30 DAGEN BEDENKTERMIJN