COVID-19 UPDATE | ONLINE SHOP: WIJ VERSTUREN NOG STEEDS BESTELLINGEN | WINKEL: ONZE SHOWROOM IS OOK NOG OPEN
200 M² SHOWROOM MET WERKPLAATS
PERSOONLIJK ADVIES
GRATIS BEZORGING
30 DAGEN BEDENKTERMIJN

Ninebot Max G30 | Het Nieuwste Model Van Segway-Ninebot

  • Geplaatst op
  • Door Voltes
Ninebot Max G30 | Het Nieuwste Model Van Segway-Ninebot

In dit artikel lees je alles over de Ninebot Max G30.

Wat is de Ninebot Max G30?

De Ninebot Max G30 is de nieuwste elektrische step van Segway-Ninebot. Dit merk staat wereldwijd bekend om hun kwaliteit en innovatieve e-voertuigen. In Europa hebben de elektrische steps een enorme opmars gemaakt waardoor deze niet meer weg te denken zijn uit steden als Parijs, Brussel en Barcelona. De elektrische steps van Segway-Ninebot en Xiaomi domineren deze markt vanwege hun kwaliteit en duurzaamheid. Beide merken hebben hun eigen modellen en zijn in eigendom van dezelfde eigenaar. De Ninebot MAX G30 is een kruising tussen de beste elektrische step van zowel Segway-Ninebot als Xiaomi. Hierdoor is de KickScooter MAX G30 op dit moment de beste en meest luxe elektrische step in de e-step branche. 

Alles over de elektrische step en de actuele stand van de regelgeving in Nederland lees je in ons nieuwste blog Alles over de Elektrische Step.

 

Meer power en actieradius

De Ninebot Max G30 komt met een 350 watt krachtige motor in het achterwiel. Dit betekend dat het nieuwe model 40% meer kracht heeft dan de oudere modellen. Met de grotere motor trek je sneller op en haal je binnen enkele seconden de topsnelheid van 30km/h. De step heeft hetzelfde startmechanisme waarbij je een klein beetje vaart moet maken en vervolgens gas geeft. Doordat de motor krachtiger is dan zijn voorgangers kun je met de MAX G30 hellingen van 20% op in plaats van 10%.

De Kickscooter Max van Segway komt met een 551Wh batterij waarmee je tot 65 km ver kunt rijden. Hierdoor hier je jezelf geen zorgen meer te maken of je de eindbestemming wel haalt. Daarnaast beschikt de step over een geïntegreerd snellader van 3A welke met de tweede externe oplaadpoort zelfs kan snelladen tot 5A. Doordat de snellader geïntegreerd is hoeft je geen complete oplader meer te gebruiken en heb je enkel de oplaadkabel nodig. Hierdoor kun je de step overal binnen mum van tijd weer opladen. De geïntegreerde oplader en grotere accu maken de Ninebot Max wel een stuk zwaarder dan zijn voorgangers, de step weegt 21 kg.

 

LCD display

De Ninebot MAX G30 is voorzien van een multifunctioneel display waarop je de snelheid, accu-indicatie en snelheidsstand kunt aflezen. De step beschikt over 4 verschillende snelheidsstanden namelijk:

  • ECO voor energiebesparing
  • D voor Standaard
  • S voor Sport
  • En een 4de stand voor krachtondersteuning tijdens het lopen

ninebot max

 

Veilig in het donker

De Ninebot Max beschikt over voor- en achterlicht inclusief remlicht waardoor je in het donker kunt rijden en goed zichtbaar bent. Verder heeft de MAX G30 een geïntegreerde bel waarmee je andere weggebruikers kunt waarschuwen als je ze wilt passeren. Wanneer je bent aangekomen op je eindbestemming kun je de elektrische step via het handige inklapsysteem inklappen en vervolgens meenemen aan je hand of in de auto.

ninebot max g30

 

Antilek banden

Uniek is dat de Ninebot MAX G30 beschikt over 10 inch tubeless antilek luchtbanden. Hierdoor kun je comfortabel over alle soorten wegdek rijden en hoef je jezelf geen zorgen te maken dat je band lek raakt. Hiermee is de Ninebot Max het beste van twee steps in één want veel mensen kozen juist voor de Xiaomi steps vanwege de comfortabele luchtbandjes.

segway ninebot max

 

Verschil Ninebot Max G30 en de concurrentie

Hieronder staan vergelijkingstabellen waarin je de verschillen staan tussen de Ninebot MAX G30 en overige e-steps. Bij deze vergelijking kun je duidelijk zien dat de Ninebot Max het beste scored op alle vlakken.

Ninebot MAX G30 vs overige Segway-Ninebot e-steps

Model Segway-Ninebot KickScooter ES1 Segway-Ninebot KickScooter ES2 Segway-Ninebot KickScooter ES4
Segway-Ninebot KickScooter MAX G30
Aantal watt 250 watt 300 watt 300 watt 350 watt
Topsnelheid 20 km/u 25 km/u 30 km/u 30 km/u
Accu Lithium-ion (187Wh) Lithium-ion (187Wh) Lithium-ion (374Wh) Lithium-ion (551Wh)
Actieradius Tot 25 km Tot 25 km Tot 45 km Tot 65 km
Remsysteem Hand- en voetrem Hand- en voetrem Hand- en voetrem Handrem
Wielmaat 8 inch 8 inch 8 inch 10 inch
Soort wielen Massieve rubberbanden Massieve rubberbanden Massieve rubberbanden Antilek luchtbanden
Display Ja, multifunctioneel display Ja, multifunctioneel display Ja, multifunctioneel display Ja, multifunctioneel display
App Ja Ja Ja Ja
Hellingen 10% 10% 15% 20%
Verlichting Voorlicht Voor- en achterlicht Voor- en achterlicht Voor- en achterlicht
Prijs €399 €449 €599 €799

 

Ninebot MAX G30 vs Xiaomi e-steps

Model Xiaomi M365 Xiaomi M365 Pro Segway-Ninebot KickScooter MAX G30
Aantal watt 250 watt 300 watt 350 watt
Topsnelheid 25 km/u 25 km/u 30 km/u
Accu Lithium-ion (280Wh) Lithium-ion (474Wh) Lithium-ion (551Wh)
Actieradius Tot 25 km Tot 45 km Tot 65 km
Remsysteem Handrem Handrem Handrem
Wielmaat 8,5 inch 8,5 inch 10 inch
Soort wielen Luchtbanden Luchtbanden Antilek luchtbanden
Display Nee Ja, multifunctioneel display Ja, multifunctioneel display
App Ja Ja Ja
Hellingen 10% 20% 20%
Verlichting Voor- en achterlicht Voor- en achterlicht Voor- en achterlicht
Prijs €399 €549 €799

 

Conclusie

De Ninebot Max is bijna in elk aspect beter dan de voorgangers van zowel Segway-Ninebot als Xiaomi. De actieradius van 65 km in combinatie met de antilek banden en het prachtige design zal voor veel mensen de reden zijn om voor de Segway Max G30 te kiezen. Deze step heeft daarnaast meer power en een ingebouwde snellader waardoor deze step alles heeft wat je nodig hebt. Bekijk in de video hieronder een samenvatting van de belangrijkste kenmerken.

Geïnteresseerd? Pre-order de Ninebot Max of bekijk ons complete assortiment van Segway-Ninebot.

200 M² SHOWROOM MET WERKPLAATS
PERSOONLIJK ADVIES
GRATIS BEZORGING
30 DAGEN BEDENKTERMIJN