Shredlights Skateboard Verlichting
24 Nov 2021

Shredlights Skateboard Verlichting

Shredlights is een Amerikaans merk welke gespecialiseerd is in verlichting voor elektrische skateboards en longboards. Het idee om skateboard verlichting te ontwikkelen is in 2013 ontstaan op de campus van de Universiteit in San Diego. Tijdens een schoolproject werden de eerste prototypes ontwikkelt en getest. Na veel testen kwamen de oprichters tot de conclusie dat de verlichting moest voldoen aan een paar belangrijke elementen namelijk; verwijderbaar, oplaadbaar, duurzaam en niet de prestaties van het skateboard beïnvloeden. Na 30 verschillende prototypes en een jaar later was het eindresultaat klaar. De productie kon beginnen en de eerste sets werden verkocht. Vervolgens kreeg Shredlights feedback van hun klanten waarna ze het product zijn blijven verbeteren en doorontwikkelen. Zo is er in 2016 besloten om de grootte van de lens te verdubbelen en is de sterkte van het rubberen omhulsel met 200% toegenomen. Hierna is het snel gegaan met Shredlights en zijn ze wereldwijd uitgegroeid tot de nummer 1 in skateboard verlichting. Shredlights is een begrip geworden en dit succes is te danken aan het continue blijven innoveren en door de nieuwste ontwikkelingen op de voet te volgen.

Specificaties Shredlights

Shredlights zijn verkrijgbaar in zowel voorlichten als achterlichten en worden verkocht in setjes van 2 stuks. De Shredlights zijn voorzien van led verlichting welke je kunt instellen in 2 verschillende lichtsterktes namelijk 40 lumen en 80 lumen. Op deze manier kun je zelf bepalen tot hoe ver je zicht wilt hebben. De 40 lumen geven je enkele meters zicht en de 80 lumen zelfs nog verder. De voorlichten zijn voorzien van wit licht en de achterlichten van rood licht. De Shredlights schijnen normaal continue maar je kunt ze ook instellen op knipperstand. De lampjes gaan tot 4 uur mee en zijn oplaadbaar waardoor je niet telkens batterijen hoeft te vervangen. De Shredlights zijn te gebruiken voor ieder soort elektrisch of normaal skateboard en longboard. Ze worden veel gebruikt door mensen met een elektrisch skateboard omdat ze niet alleen zorgen voor zicht in het donker maar je ook zichtbaar maken voor andere. Hierdoor kun je veilig cruisen in het donker en dat is toch wel prettig. De Shredlights zijn te gebruiken voor ieder soort elektrisch skateboard. Zo zijn ze bijvoorbeeld te gebruiken voor e-boards van Evolve Skateboards, Boosted Boards, Koowheel, Inboard, Mellow Boards, Enertion en nog veel meer.

shredlights voorlichten

Installatie Shredlights

Shredlights zijn heel makkelijk te installeren op ieder soort skateboard. Er worden standaard brackets meegeleverd welke je op de trucks kun installeren. De Shredlights bevestig je vervolgens op deze brackets en kun je er ook weer gemakkelijk afhalen. De brackets zijn universeel voor ieder skateboard te gebruiken. Enkel voor de Boosted Board longboard heb je voor de achterlichten een speciale boosted bracket nodig. Hieronder kun je een installatievideo bekijken voor de Evolve Bamboo GTX, Boosted Board Mini en Boosted Board longboard.

Evolve Bamboo GTX
Boosted Board Mini
Boosted Board Longboard
Bekijk ons complete assortiment met e-skate verlichting.