COVID-19 UPDATE | ONLINE SHOP: WIJ VERSTUREN NOG STEEDS BESTELLINGEN | WINKEL: ONZE SHOWROOM IS OOK NOG OPEN
200 M² SHOWROOM MET WERKPLAATS
PERSOONLIJK ADVIES
GRATIS BEZORGING
30 DAGEN BEDENKTERMIJN

Over ons

Voltes is de specialist op het gebied van electric mobility & sports. Wij hebben een ruim assortiment met bijzondere elektrische producten waaronder e-skateboards, e-motorbikes, e-steps, onewheels, hoverboards en hovershoes. Voltes is officiële dealer van verschillende vooraanstaande merken in de e-mobility industrie waaronder: Super73, Evolve Skateboards, Koowheel, Onewheel, Mellow Boards, Inboard en Shredlights. Onze passie ligt in elektrische producten welke een unieke beleving geven en daarnaast bijdragen aan een groener milieu.

 

Omdat wij alleen kwaliteitsproducten willen aanbieden hebben we voor ons assortiment alleen de beste merken op het gebied van electric mobility geselecteerd. Daarnaast kun je bij ons ook terecht voor reparatie en onderhoud. Wij hebben een eigen reparatieteam welke alle soorten reparaties en onderhoud kan uitvoeren. Onze technisch experts zijn opgeleid om de meest complexe problemen op te lossen. Kortom: bij Voltes ben je in goede handen voor alles op het gebied van e-mobility & sports.

 

De naam Voltes is afgeleid van de uitvinders Alessandro Volta en Nikola Tesla. Beide heren zijn zeer belangrijk geweest voor het huidige gebruik van elektriciteit en alles wat daarmee te maken heeft. Alessandro Volta heeft rond 1800 de elektrische batterij uitgevonden en de energie eenheid Volt (V) is vernoemd naar zijn achternaam. Nikola Tesla heeft de wisselstroomgenerator, wisselstroomelektromotor en andere belangrijke componenten van het huidige elektriciteitsnet uitgevonden. De uitvindingen van beide heren zijn de basis voor de hedendaagse transitie van fossiele brandstoffen naar schone elektrische energie en dus ook voor het ontstaan van Electric Action Sports.

 

Alessandro Volta & Nikola Tesla

 

Showroom Voltes

Je bent van harte welkom om bij ons langs te komen voor een proefrit en een heerlijke kop koffie. Wij hebben een showroom van 200 M² met van ieder product een testmodel waardoor je het product eerst op je gemak kunt uitproberen. Daarnaast geven wij je graag advies en antwoord op alle vragen. Je kunt bij ons gratis parkeren voor de deur!

 

Contact

Je kunt ons bereiken via onderstaande manieren:

Telefoon
+31850013151

E-mail
 [email protected]
WhatsApp
+31682050161
     
     
     
Instagram Facebook
Youtube

 

We streven ernaar om emails binnen 24 uur te beantwoorden. Wil je sneller in contact komen met ons? Neem dan telefonisch contact met ons op. In geval er telefonisch niet wordt opgenomen graag een (WhatsApp) berichtje of e-mail achterlaten zodat wij zo snel mogelijk contact met je kunnen opnemen.

 

Adres-en bedrijfsgegevens

Voltes

Barnsteenstraat 1E

1812SE Alkmaar

Nederland 

KvK-nummer: 70065055

BTW-nummer: NL858125742B01

 

Openingstijden

Maandag: 08:30 - 17:30

Dinsdag: 08:30 - 17:30

Woensdag: 08:30 - 17:30

Donderdag: 08:30 - 17:30

Vrijdag: 08:30 - 17:30

Zaterdag: 09:00 - 13:00

Zondag: Gesloten

 

200 M² SHOWROOM MET WERKPLAATS
PERSOONLIJK ADVIES
GRATIS BEZORGING
30 DAGEN BEDENKTERMIJN