COVID-19 | ONLINE SHOP: WIJ VERSTUREN NOG STEEDS BESTELLINGEN | WINKEL: ONZE SHOWROOM IS OOK OPEN
200 M² SHOWROOM MET WERKPLAATS
PERSOONLIJK ADVIES
GRATIS BEZORGING VANAF €50
30 DAGEN BEDENKTERMIJN

Over ons

Voltes is de specialist op het gebied van electric mobility & sports. Wij hebben een ruim assortiment met bijzondere elektrische producten waaronder e-skateboards, e-motorbikes, e-steps, onewheels, hoverboards en hovershoes. Voltes is officiële dealer van verschillende vooraanstaande merken in de e-mobility industrie waaronder: Super73, Evolve Skateboards, Koowheel, Onewheel, Mellow Boards, Inboard en Shredlights. Onze passie ligt in elektrische producten welke een unieke beleving geven en daarnaast bijdragen aan een groener milieu.

 

Omdat wij alleen kwaliteitsproducten willen aanbieden hebben we voor ons assortiment alleen de beste merken op het gebied van electric mobility geselecteerd. Daarnaast kun je bij ons ook terecht voor reparatie en onderhoud. Wij hebben een eigen reparatieteam welke alle soorten reparaties en onderhoud kan uitvoeren. Onze technisch experts zijn opgeleid om de meest complexe problemen op te lossen. Kortom: bij Voltes ben je in goede handen voor alles op het gebied van E-Mobility.

 

De naam Voltes is afgeleid van de uitvinders Alessandro Volta en Nikola Tesla. Beide heren zijn zeer belangrijk geweest voor het huidige gebruik van elektriciteit en alles wat daarmee te maken heeft. Alessandro Volta heeft rond 1800 de elektrische batterij uitgevonden en de energie eenheid Volt (V) is vernoemd naar zijn achternaam. Nikola Tesla heeft de wisselstroomgenerator, wisselstroomelektromotor en andere belangrijke componenten van het huidige elektriciteitsnet uitgevonden. De uitvindingen van beide heren zijn de basis voor de hedendaagse transitie van fossiele brandstoffen naar schone elektrische energie en dus ook voor het ontstaan van elektrische voertuigen.

 

Alessandro Volta & Nikola Tesla

 

Showroom Voltes

Je bent van harte welkom om bij ons langs te komen voor een proefrit en een heerlijke kop koffie. Wij hebben een showroom van 200 M² met van ieder product een testmodel waardoor je het product eerst op je gemak kunt uitproberen. Daarnaast geven wij je graag advies en antwoord op alle vragen. Je kunt bij ons gratis parkeren voor de deur!

 

Contact

Heb je een vraag over een product, jouw bestelling of iets anders? 
Neem dan contact op met ons op. Vermeld bij vragen over je bestelling altijd het ordernummer zodat we je zo snel mogelijk kunnen helpen. We streven ernaar om emails binnen 24 uur te beantwoorden. Wil je sneller in contact komen met ons? Neem dan telefonisch contact op.

 

LET OP!
Door de coronacrisis is het aantal te bezorgen pakketten enorm gestegen, met een grotere drukte op onze klantenservice als gevolg. Hierdoor kan het langer duren voordat je een reactie van ons ontvangt dan je gewend bent. Houd er rekening mee dat het mede daardoor langer kan duren voordat jouw pakketten worden bezorgd. We vragen hiervoor in deze bijzondere periode jouw begrip en geduld.

 

Telefoon
+31 (0)850013151

E-mail
 [email protected]
WhatsApp
Op dit moment niet beschikbaar
     
     
     
Instagram Facebook
Youtube

 

 

Adres-en bedrijfsgegevens

Voltes

Barnsteenstraat 1E

1812SE Alkmaar

Nederland 

KvK-nummer: 70065055

BTW-nummer: NL858125742B01

 

Openingstijden

Maandag: 09:00 - 17:00

Dinsdag: 09:00 - 17:00

Woensdag: 09:00 - 17:00

Donderdag: 09:00 - 17:00

Vrijdag: 09:00 - 17:00

Zaterdag: Gesloten

Zondag: Gesloten

 

Aangepaste openingstijden

27-04-2020: Gesloten (Koningsdag)

05-05-2020: Gesloten (Bevrijdingsdag)

21-05-2020: Gesloten (Hemelvaartsdag)

01-06-2020: Gesloten (Tweede Pinksterdag)

25-12-2020: Gesloten (Kerst)

200 M² SHOWROOM MET WERKPLAATS
PERSOONLIJK ADVIES
GRATIS BEZORGING VANAF €50
30 DAGEN BEDENKTERMIJN