COVID-19 | ONLINE SHOP: WIJ VERSTUREN NOG STEEDS BESTELLINGEN | WINKEL: ONZE SHOWROOM IS OOK OPEN
200 M² SHOWROOM MET WERKPLAATS
PERSOONLIJK ADVIES
GRATIS BEZORGING VANAF €50
30 DAGEN BEDENKTERMIJN

Wordt Ambassadeur!

Wij zijn op zoek naar enthousiaste ambassadeurs voor onze producten. We zoeken mensen met passie voor elektrische vervoersmiddelen zoals e-boards, e-steps, e-bikes en meer. Als ambassadeur wordt je onderdeel van de Voltes familie en gaan we samen de e-mobility community groter maken en de wereld een stukje groener. Nu vraag jij je natuurlijk af hoe dit werkt en wat je ervoor terugkrijgt!

 

Hoe werkt het?
Als ambassadeur ontvang je een eigen speciale kortingscode welke je kunt doorgeven aan vrienden, familie, kennissen en geïnteresseerde. Deze mensen kunnen met de kortingscode een product met korting aanschaffen in onze shop. Iedere aankoop wordt geregistreerd in ons systeem. Vervolgens ontvang je van ons ieder kwartaal een overzicht met de verkopen via jouw kortingscode. Over het totaalbedrag van deze verkopen ontvang jij een percentage voor je inspanningen. Op deze manier is er een win-win situatie voor iedereen. Jij verdient geld, de klant krijgt korting en wij verkopen meer.

Hoe meer mensen een aankoop doen met jouw speciale ambassadeurs kortingscode hoe meer jij verdiend. Je kunt er zelf voor kiezen om je verdiensten uit te laten keren in geld of in cadeaubonnen.

 

Onze verwachtingen van jou
Dat je plezier hebt als ambassadeur van Voltes
Dat je passie hebt voor onze producten
Dat je zelf zo veel mogelijk verdient

 

Wat je van ons kunt verwachten
Ieder kwartaal een overzicht met de verkopen
Ieder kwartaal een uitbetaling van je verdiensten
Promotiemateriaal

 

Wil je meer weten of je aanmelden als ambassadeur? Neem dan contact met ons op via [email protected]

200 M² SHOWROOM MET WERKPLAATS
PERSOONLIJK ADVIES
GRATIS BEZORGING VANAF €50
30 DAGEN BEDENKTERMIJN