200 M² SHOWROOM MET WERKPLAATS
PERSOONLIJK ADVIES
GRATIS BEZORGING
30 DAGEN BEDENKTERMIJN

Reparatie & onderhoud

Bij ons kun je ook terecht voor reparatie en onderhoud. Wij hebben zelf eigen servicemonteurs welke alle soorten reparaties en onderhoud kunnen uitvoeren. Onze technische experts zijn opgeleid om de meest complexe problemen op te lossen. Hierdoor ben je gegarandeerd van een snelle en vakkundige reparatie of onderhoudsbeurt. Wij voeren reparaties uit voor alle producten welke we verkopen:

  • Hoverboards
  • E-skateboards
  • E-steps
  • E-bikes
  • Hovershoes

Neem voor vragen over reparatie of onderhoud contact met ons op via +31850013151 of info@voltes.nl

 

Aanmelden reparatie / defect indicatie

Voor een snelle en correcte behandeling heeft een aanmelding via WhatsApp met een filmpje van het probleem onze voorkeur omdat we dan een beeld hebben bij het probleem en kunnen zien in welke richting het probleem zit. Soms kunnen we aan de hand hiervan ook al een kostenopgave geven.

Optie 1) Aanmelden via WhatsApp: Stuur ons via WhatsApp een filmpje van het probleem zodat we je snel kunnen helpen en gelijk kunnen zien in welke richting het probleem zit. Onze WhatsApp is +31682050161

Optie 2) Aanmelden via contactformulier: Vul het volledige contactformulier in op de klantenservice pagina, klik hier. Zorg voor een duidelijke omschrijving van het probleem. Na aanmelding zullen wij contact met u opnemen voor verdere afspraken.

Optie 3) Aanmelden via telefoon: Neem contact met ons op via +31850013151

 

200 M² SHOWROOM MET WERKPLAATS
PERSOONLIJK ADVIES
GRATIS BEZORGING
30 DAGEN BEDENKTERMIJN