Top 5 Elektrische Step Accessoires
02 Nov 2022

Top 5 Elektrische Step Accessoires

Heb jij een elektrische step en ben jij opzoek naar accessoires welke het gebruik makkelijker of leuker maken? Of overweeg je een e-step te kopen en ben je benieuwd naar de beste accessoires? In dit artikel bespreken we de top 5 accessoires welke je niet mag missen.

1. Slot

Een groot voordeel van een elektrische step is dat deze makkelijk is mee te nemen. Dit is gelijk ook het grote nadeel want dit maakt het stelen ook makkelijk voor een dief. Daarom is het slot een van de belangrijkste accessoires voor een elektrische step. Vaak zit er standaard geen slot bij de step. De sloten voor elektrische steps zijn vaak cijfersloten of kettingsloten. Deze kun je door het wiel heen halen en dan vastzetten aan een paal. Zo kun je met een gerust hart je step achterlaten als je de supermarkt in gaat.

Het Segway-Ninebot Cijferslot is bij uitstek een geschikt voor een elektrische step. Dit komt omdat het slot klein en gemakkelijk in gebruik is. Daarnaast kun je hem met de ophangbeugel vastmaken aan je stuur zodat je het slot altijd bij je hebt. Dit slot is gemaakt van sterk gevlochten staal wat het slot flexibel en bestand tegen zagen maakt. Naast het Segway-Ninebot Cijferslot zijn er ook andere elektrische step sloten welke geschikt zijn voor het veilig wegzetten van je step.

2. Helm

De meeste accessoires zijn vooral handig maar veiligheid is natuurlijk het allerbelangrijkst. Hoe voorzichtig je ook rijdt, op een step blijf je toch enigszins kwetsbaar. Het wordt dan ook sterk aangeraden een helm te dragen tijdens het rijden. De Segway-Ninebot Commuter helm is hiervoor een goede optie gezien het stijlvolle design en de goede kwaliteit. De helm is gemaakt van polycarbonaat (PC) en bevat de technologie van Expanded Polystyrene (EPS). Dit maakt de helm licht wat zorgt voor een comfortabel gevoel. De helm is daarnaast verstelbaar wat hem geschikt maakt voor iedereen. Safety comes first! Daarom kiezen wij voor de Segway-Ninebot Commuter helm als onze nummer twee.

3. Telefoonhouder

Een elektrische step is gemakkelijk te besturen maar toch heb je altijd twee handen nodig aan het stuur. Hierdoor is het navigeren naar je bestemming vaak lastig. Een telefoonhouder is de oplossing voor dit probleem. Je plaatst je telefoon in de houder en je rijd zonder problemen naar je bestemming. Wij adviseren hiervoor de Segway-Ninebot telefoonhouder want deze is stevig en verstelbaar. Zo kun je ieder formaat telefoon met gemak in de houder plaatsen. De houder zelf bevestig je aan het stuur waardoor deze mooi in het zicht is.

4. Opbergtas

Naast accessoires welke zorgen voor veiligheid of beveiliging zijn er ook accessoires welke het gebruik makkelijker maken. Zo is de Segway-Ninebot opbergtas handig om spullen mee te nemen tijdens je reis. De opbergtas wordt aan het stuurkolom bevestigd en heeft genoeg ruimte om meerdere spullen in op te slaan. Zo kun je bijvoorbeeld je eten, drinken en portemonnee kwijt in de tas. De opbergtas is gemaakt van verhard materiaal wat zorgt dat je spullen beschermd zijn als je onverhoopt valt met de step. De ritssluiting aan de voorkant zorgt dat je de tas makkelijk open en dicht kunt doen.

5. Elektrische Step Zadel

De nummer 5 in onze lijst zal niet voor iedere elektrische step gebruiker van toepassing zijn maar is voor de oudere of minder mobiele doelgroep een must-have. Niet iedereen is namelijk in staat om lange stukken op een step te staan, een elektrische step zadel biedt dan uitkomst. Zo kun je zelf bepalen of je wilt staan of liever even zit. Vrijwel alle zadels hebben een ingebouwde schokabsorptie wat een comfortabele rijervaring geeft. Als het zadel gemonteerd is kun je deze ook invouwen zodat je de step zelf ook kunt inklappen.

Conclusie

Veiligheid is volgens ons het allerbelangrijkste. Daarom raden wij aan om bescherming voor jezelf (helm) en voor de step (slot) aan te schaffen. Daarnaast zijn de telefoonhouder, tas en zadel accessoires welke wat toevoegen aan het rijden met een elektrische step.